Γύρη Ανθέων Ελληνική

H γύρη που παίρνουμε από τη μέλισσα δεν πρέπει να συνδέεται με τις ανοιξιάτικες αλλεργιογόνες γυρες!

allergy_br.jpg

Η γύρη δεν έχει καμία τοξική δράση, ακόμη και εάν η δοσολογία λήψης της γίνει πολύ μεγάλη και για μεγάλο χρονικό διάστημα, σε αντίθεση με οποιοδήποτε φαρμακευτικό σκεύασμα.

H γύρη που παίρνουμε από τη μέλισσα δεν πρέπει να συνδέεται με τις ανοιξιάτικες αλλεργιογόνες γύρες. Τις αλλεργίες τις προκαλεί η γύρη που μεταφέρεται μέσω της ατμόσφαιρας (ανεμόφιλη γύρη), ενώ σε αυτή που μεταφέρεται μέσω της μέλισσας (εντομόφιλη γύρη) καταστρέφονται όλοι οι αλλεργικοί παράγοντες μέσω της επεξεργασίας που της κάνει η ίδια η μέλισσα. Η λήψη γύρης μέλισσας έχει ανοσιοποιητικά αποτελέσματα κατά της ανεμόφιλης γύρης, και ως εκ’τούτου αποτελεί σοβαρό μέτρο κατά της αλλεργίας και του αλλεργικού συναχιού.

Ένα άλλο, φαινομενικά, σύμπτωμα της λήψης γύρης είναι η εμφάνιση στομαχόπονου ή η εμφάνιση έντονης ανάγκης εκκένωσης αμέσως μετά την λήψη γύρης. Ο στομαχόπονος εμφανίζεται φυσιολογικά σε ένα άτομο, το οποίο έχει ευαισθησία στο στομάχι και έχει λάβει μεγάλη δόση γύρης, δεν παρουσιάζει, δε, καμία ανησυχία. Για τον λόγο αυτό, η γύρη πρέπει να λαμβάνεται με συγκεκριμένο τρόπο, ο οποίος αναλύεται παραπάνω, ώστε να την συνηθίσει το στομάχι. Η εμφάνιση έντονης ανάγκης για εκκένωση, ή απλώς κάποια ελαφριά εντερική ενόχληση δεν αποτελεί αντένδειξη της γύρης, αλλά σαφής ένδειξη κάποιας δυσλειτουργίας ή ασθένειας του εντέρου, που ενδεχομένως, δεν έχει γίνει αντιληπτή από το άτομο. Σε αυτή την περίπτωση, θα πρέπει να λαμβάνεται γύρη σε μικρές ποσότητες, μίας και θα βοηθήσει προς το καλύτερο, μέχρι να εξαφανιστούν τα συμπτώματα. Αν και δεν έχουν παρατηρηθεί κλινικές αντενδείξεις στην χρήση γύρης σε παιδιά κάτω των τριών ετών, η γύρη δεν συνίσταται κλινικά για παιδιά κάτω των τριών ετών.

Για καθαρά προληπτικούς όμως λόγους , κάνουμε έναν έλεγχο με μικρή ποσότητα από την γύρη μας πριν από το ξεκίνημα της κανονικής της κατανάλωσης!

★Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα★

Δωρεάν διανομή σε όλη την Θεσσαλονίκη

★Με παραγγελίες προϊόντων αξίας 50€ και άνω, δωρεάν αποστολή. Για  παραγγελίες μικρότερης αξίας, το κόστος αποστολής ανέρχεται  σε 5,50€★

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6932333110

http://www.facebook.com/melifoivos

alergieskids.jpg

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s