Μελισσοθεραπεία

Θεραπεία με εισπνοές του εσωτερικού αέρα της κυψέλης

410
Μελισσοθεραπεία!!!
Η μελισσοθεραπεία ήταν ήδη γνωστή από την εποχή των αρχαίων Αιγυπτίων και μέρος αυτής της εκτενούς θεραπευτικής πρακτικής είναι και η πρακτική της εισπνοής του αέρα του εσωτερικού της κυψέλης.Η μελισσοθεραπεία χρησιμοποιεί επίσης όλα τα παράγωγα της κυψέλης όπως πρόπολη,βασιλικό πολτό ,κερί, γύρη κ.α.
Η εισπνοή της ειδικής μυρωδιάς που αναδύεται από το εσωτερικό της κυψέλης έχει μια εξαιρετικά ευεργετική επίδραση στην ανθρώπινη ψυχοσωματική κατάσταση και μπορεί να λάβει χώρα από το Απρίλιο έως τον Σεπτέμβριο.O αέρας του εσωτερικού της κυψέλης διαποτισμένος με ουσιώδη αρώματα βοηθά τους ανθρώπους στην αντιμετώπιση των πιο κάτω καταστάσεων.
  • Βρογχίτιδα
  • Άσθμα
  • Χρόνιες παθήσεις των πνευμόνων
  • Ευαισθησία στις λοιμώξεις
  • Αδύνατο ανοσοποιητικό σύστημα
  • Λοιμώξεις του αναπνευστικού συστήματος
  • Χρόνιοι πονοκέφαλοι,ημικρανίες
  • Στρές
  • Κατάθλιψη
Εισπνέοντας τον θερμό αέρα της κυψέλης ,μέσω μιας ειδικής αναπνευστικής μάσκας(φώτο), εισάγουμε στον οργανισμό μας αυτές τις πολύτιμες ουσίες οι οποίες επιφέρουν θεραπευτικό αποτέλεσμα σε πολλές καταστάσεις.Η μελισσοθεραπεία,με φυσικό τρόπο,μας βοηθά να ξεπεράσουμε πολλά προβλήματα υγείας και είναι πιο πάνω από τέλεια για παιδιά,αθλητές αλλά και ηλικιωμένους.
Φαίνεται ότι η μελισσοκομία έχει πολλά ακόμα να μας αποκαλύψει αρκεί να έχουμε τις αισθήσεις μας σε ετοιμότητα.Με βάση τα πιο πάνω μπορούμε να φανταστούμε το όφελος στην υγεία του μελισσοκόμου που στις επιθεωρήσεις των κυψελών εισπνέει τον αέρα από δεκάδες η και εκατοντάδες μελίσσια.Σε πολλές χώρες όπως η Σλοβενία η εισπνοή του αέρα της κυψέλης έχει ενταχθεί στο σύστημα υγείας ως θεραπευτική μέθοδος.
Πηγή : http://periskepsis.blogspot.gr/

★Διανέμουμε τα προϊόντα μας σε όλη την Ελλάδα★

Δωρεάν διανομή σε όλη την Θεσσαλονίκη

★Με παραγγελίες προϊόντων αξίας 50€ και άνω, δωρεάν αποστολή. Για  παραγγελίες μικρότερης αξίας, το κόστος αποστολής ανέρχεται  σε 5,50€★

Τηλέφωνο Επικοινωνίας : 6932333110

http://www.facebook.com/melifoivos

Advertisement

Σχολιάστε

Εισάγετε τα παρακάτω στοιχεία ή επιλέξτε ένα εικονίδιο για να συνδεθείτε:

Λογότυπο WordPress.com

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό WordPress.com. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Φωτογραφία Facebook

Σχολιάζετε χρησιμοποιώντας τον λογαριασμό Facebook. Αποσύνδεση /  Αλλαγή )

Σύνδεση με %s